Logo Shivana-03.png
Logo Shivana NIEUW-06.png
 

HOLISTISCHE BEHANDELING

Tijdens een Holistische behandeling vraag ik je om met jouw volledige aandacht aanwezig te zijn in het hier en nu, zonder oordeel.

Je maakt een diepe verbinding met jezelf doordat je contact maakt met de oorsprong van jouw klachten en thema’s. Bijvoorbeeld emoties, onderdrukte gevoelens of fysieke pijnen. Door met aandacht contact te maken met deze gevoelens en te luisteren naar de signalen van je lichaam ontstaat er ruimte voor nieuwe inzichten, heling en innerlijke groei.

Wij beginnen de behandeling met een persoonlijk coaching gesprek. Samen kijken we naar jouw behoefte en voel ik wat er in het moment nodig is voor jou. Ik gebruik vaak een energetische oefening.


Bijvoorbeeld een oefening waarbij jij je eigen situatie observeert, en je zal ervaren hoe dat voor jou in de energie voelt. Dat kan heel verhelderend zijn en mooie nieuwe inzichten geven waardoor je meer vertrouwen krijgt om keuzes te maken in je leven. De Holistische behandeling kunnen wij afsluiten met een korte ontspannende Reiki behandeling, afhankelijk van wat jij nodig hebt in het moment.

Duur 90 min

Investering €149

(Vrijgesteld van btw)

Maatwerktraject op aanvraag

bekir-donmez-eofm5R5f9Kw-unsplash.jpg
 
Image by Elise Goy

ADEMWERK – VERBONDEN ADEMEN

De verbonden ademhaling is een prachtige en magische manier om dichter bij Jezelf te komen. Om jezelf te bevrijden van onderdrukte  emoties en beperkende gedachten door deze te integreren in je volwassen zijn.
 

We zijn vaak geneigd in ons volwassen leven om vast te blijven houden aan oude gedachten, oude pijnen of gedragspatronen zoals mechanismen. Ook als deze ons niet meer dienen in het NU.

Met het bewust verbonden ademen geef je letterlijk ruimte aan deze stukken die nog aandacht vragen. Je brengt je adem en aandacht naar gebieden in je lichaam waar we veel hebben opgeslagen gedurende ons leven.

Het voelt vaak niet comfortabel om deze ‘stukken’, onze ‘thema’s aan te raken. Maar door de aanraking, het doorvoelen en omarmen ontstaat er uiteindelijk opschoning in jouw systeem. Met opschoning bedoel ik niet altijd het loslaten van gevoelens of ongemakkelijke emoties maar er oké mee zijn, het kunnen dragen, zonder drama.


Door "verbonden" te ademen herstel je je natuurlijke ademhaling. 
Je verwerkt oude pijn, spanning en stress,  waardoor de zwaarte die je meedraagt vermindert of oplost. Je komt letterlijk weer op 'adem'

Tijdens het verbonden ademen is er geen pauze tussen de inademing en uitademing waarbij de focus ligt op de inademing. Door voller en vrijer te ademen open je gebieden die voorheen gesloten waren, waardoor spanning vrijkomt en je energie weer gaat stromen.

Hierdoor zal jouw energieniveau verhogen.


Sessie 1:1
Duur 1,5 - 2 uur

Investering € 149*


Duo sessie 1:2
Duur 2 - 2,5 uur

Investering € 199

(*Vrijgesteld van btw)

FAMILIEOPSTELLING

Een familieopstelling maakt de dynamiek van het systeem ‘de familie’ zichtbaar. Dit is waardevol wanneer er spanningen zijn ontstaan op individueel niveau, die hun wortels hebben in de familiedynamiek. Problemen die zijn ontstaan door ‘verstrikkingen’ in de familie kunnen soms generaties teruggaan tot gebeurtenissen in de familiegeschiedenis.

Zo kunnen bijvoorbeeld oorlog, echtscheiding, geweld, abortussen en seksueel misbruik zich generaties later nog uiten in depressie, psychose, angststoornissen, migraine, chronische vermoeidheid of relatieproblemen.

Tijdens een 1:1 sessie maken we gebruik van vloerankers die jouw systeem en/of thema’s representeren.


Duur 2 uur

Investering € 198
(Vrijgesteld van btw)

Maatwerktraject op aanvraag

orlando-allo-qRpOzXWsu3c-unsplash.jpg