top of page
Logo Shivana-03.png
Logo Shivana NIEUW-06.png

SHIVANA

Mijn naam is Shivana Niamut, geboren in 1980. Ik ben moeder van twee dochters en samen met hen woon ik in Bussum. Mijn passie om andere mensen te begeleiden in hun ontwikkelingsproces heeft met mijn eigen ervaringen in het leven te maken, met mijn verhaal.

Op jonge leeftijd kreeg ik te maken met een groot verlies. Ik had geen idee hoe ik daar mee om moest gaan, hoe ik gehoor moest geven aan mijn gevoel, aan het verdriet. Het was toen makkelijker om de oncomfortabele gevoelens uit de weg te gaan dan deze aan te kijken.

Vluchten, mezelf verdoven en overleven voelden als mijn enige opties.
De pijn en het verdriet ging zich op latere leeftijd nestelen in mijn systeem, in mijn lichaam. Dat resulteerde uiteindelijk in chronische vermoeidheid, hoofdpijn, innerlijke onrust en er volgden herhaaldelijke periodes van neerslachtigheid.

Het leven houdt geen rekening met hoe je je voelt en zo ontstonden opnieuw aangrijpende gebeurtenissen waar ik mee te maken kreeg.

Het is dan ook niet gek als er kortsluiting ontstaat in het systeem.

Het licht ging letterlijk uit. Ik moest aan de slag! Zo begon mijn zelfontwikkelingsproces. Door veel lezen, verschillende energetische therapieën, plantmedicijnen en opleidingen leerde ik om mijn opgeslagen pijnen en verdriet te erkennen, doorvoelen en omarmen. Dat was niet makkelijk! Toch ontstond er in deze kwetsbaarheid verlichting. Ik leerde om te leven in het NU, waardoor ik het verleden kon laten rusten en de controle over de toekomst durfde los te laten. Mijn grootste les in dit mooie groeiproces is: dat alleen ikzelf verantwoordelijk ben voor mijn eigen 'volwassen' leven. Daar zit mijn heling.

In het proces van heling ervaar ik zoveel ruimte voor zachtheid, zelfliefde, acceptatie, dankbaarheid en vertrouwen. Zo bewandelen we allemaal ons eigen pad in het leven en hebben wij onze eigen beleving van de ervaringen die ons pad kruisen. Dit is mijn pad.


Aandachtig en in openheid andere mensen mogen ondersteunen in hún ontwikkelingsproces vanuit mijn eigen ervaring, voelt voor mij als thuiskomen. Ik wil mensen bewust maken dat fysieke, emotionele en mentale klachten een dieper liggende oorsprong hebben, op een andere laag in ons systeem. Er is veel moed nodig om in de kwetsbaarheid bij die oorsprong te komen, ik begeleid jou graag hierin. Het geeft intense verlichting en verbinding. Verbinding met jezelf, met jouw essentie. Als je in de essentie jezelf kan bevrijden van oude pijnen en patronen dan kan je je ook op een liefdevolle en veilige manier verbinden met de ander. Voel je welkom!

 

Liefs, Shivana Niamut

OPLEIDINGEN

NLP Practioner

Reiki I & II

Holistisch Therapeut, Reiki Master

Ademcoach

Familieopstelling

bottom of page