Logo Shivana-03.png
Logo Shivana NIEUW-06.png
 
Image by Derek Liang

ADEMCIRKEL

Ik organiseer samen met een andere begeleider ademcirkels voor kleine groepen van maximaal 8 deelnemers. Een ademcirkel wordt vaak als krachtig ervaren. Tijdens een prachtige en helende cirkel heeft ieder zijn eigen unieke proces. Het mooie aan samen ademen is dat je elkaar versterkt waardoor je jezelf nog meer kan openen.

Het gezamenlijk doorleven van dit proces schept diepe verbondenheid en herkenning van universele thema’s, zoals blijdschap, verdriet, boosheid, eenzaamheid, angst en liefde.

 

PROGRAMMA
19:30 - Kennismaking & uitleg
20:00 - Ademcirkel
21:00 - Sharing

Duur 2,5 uur

Investering € 35
 


*Interesse voor een ademcirkel op locatie? Neem dan contact op.

Meld je aan voor de ademcirkel

arrow&v

Bedankt voor je aanmelding. Ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

HOLISTISCHE BEHANDELING

Tijdens een Holistische behandeling vraag ik je om met jouw volledige aandacht aanwezig te zijn in het hier en nu, zonder oordeel.

Je maakt een diepe verbinding met jezelf doordat je contact maakt met de oorsprong van jouw klachten en thema’s. Bijvoorbeeld emoties, onderdrukte gevoelens of fysieke pijnen. Door met aandacht contact te maken met deze gevoelens en te luisteren naar de signalen van je lichaam ontstaat er ruimte voor nieuwe inzichten, heling en innerlijke groei.

Wij beginnen de behandeling met een persoonlijk coaching gesprek. Samen kijken we naar jouw behoefte en voel ik wat er in het moment nodig is voor jou. Ik maak vaak gebruik van een energetische oefening  zoals bijvoorbeeld een systeemopstelling.


In deze oefening observeer jij je eigen situatie, en laat ik je ervaren hoe dat voor jou in de energie voelt. Dat kan heel verhelderend zijn en mooie nieuwe inzichten geven waardoor je meer vertrouwen krijgt om keuzes te maken in je leven. De Holistische behandeling sluiten we af met een ontspannende Reiki behandeling.

Duur 90 min

Investering € 90

bekir-donmez-eofm5R5f9Kw-unsplash.jpg
 
rafael-ericson-0bXpZ--8plI-unsplash_edited.jpg

REIKI

Het woord Reiki betekent letterlijk 'Universele Levensenergie'. Reiki zorgt voor veranderingen. Het zorgt voor een proces van heling, loslaten en transformatie op fysiek, mentaal, emotioneel en op energetisch/spiritueel niveau. Het lost blokkades op waardoor de energie in jou weer gaat stromen.


Hierdoor worden je lichaam en geest gereinigd en ontstaat er ruimte voor heling op alle lagen in jouw systeem.
Een Reiki behandeling versterkt ook jouw zelfhelend vermogen en geeft een intens diepe ontspanning.


Tijdens de behandeling lig je op een comfortabele behandeltafel en geef ik de universele energie aan jou door. De energie gaat door kleding heen.


Duur 60 minuten

Investering € 65

 

ADEMWERK – VERBONDEN ADEMEN

De verbonden ademhaling is een prachtige en magische manier om dichter bij Jezelf te komen. Om jezelf te bevrijden van onderdrukte  emoties en beperkende gedachten door deze te integreren in je volwassen zijn.
 

We zijn vaak geneigd in ons volwassen leven om vast te blijven houden aan oude gedachten, oude pijnen of gedragspatronen zoals mechanismen. Ook als deze ons niet meer dienen in het NU.

Met het bewust verbonden ademen geef je letterlijk ruimte aan deze stukken die nog aandacht vragen. Je brengt je adem en aandacht naar gebieden in je lichaam waar we veel hebben opgeslagen gedurende ons leven.

Het voelt vaak niet comfortabel om deze ‘stukken’, onze ‘thema’s aan te raken. Maar door de aanraking, het doorvoelen en omarmen ontstaat er uiteindelijk opschoning in jouw systeem. Met opschoning bedoel ik niet altijd het loslaten van gevoelens of ongemakkelijke emoties maar er oké mee zijn, het kunnen dragen, zonder drama.


Door "verbonden" te ademen herstel je je natuurlijke ademhaling. 
Je verwerkt oude pijn, spanning en stress,  waardoor de zwaarte die je meedraagt vermindert of oplost. Je komt letterlijk weer op 'adem'

Tijdens het verbonden ademen is er geen pauze tussen de inademing en uitademing waarbij de focus ligt op de inademing. Door voller en vrijer te ademen open je gebieden die voorheen gesloten waren, waardoor spanning vrijkomt en je energie weer gaat stromen.

Hierdoor zal jouw energieniveau verhogen.


Sessie 1:1
Duur 1,5 - 2 uur

Investering € 100


Duo sessie 1:2
Duur 2 - 2,5 uur

Investering € 180

Image by Elise Goy